Unchained Memories__On wood

 

Lluís Estopiñan presenta a Art Enllà treballs realitzats els darrers tres anys amb procediments fotogràfics analògics com la cianotípia o l'emulsió líquida amb tècnica de collage i amb intervencions pictòriques. Aquestes obres aborden, desde diferents angles, la relació de l'art i la fotografia amb el record, el registre, la manipulació de la memòria o el seu costat més enigmàtic i ocult.

Partint de material fotogràfic anònim i antic, l'artista manipula i re contextualitza donant-li un nou significat on combina amb una tècnica molt precisa la reflexió i l'emoció. En realitat l'artista, mitjançant la seva obra, ens proposa remoure records i emocions adormides i al mateix temps ens convida a estimular la reflexió sobre el que som i com ens hem configurat d'aquesta manera. Fonamentalment, a reflexionar sobre el paper dels records en la nostra vida.

En definitiva, una exposició que sens dubte no ens deixarà indiferents i on descobrirem el talent d'un artista que al llarg dels anys ha creat un llenguatge propi, on la imatge fotogràfica hi té un protagonisme tan destacat com la mateixa pintura.

Lluís Estopiñan per sobre de tot, és un pintor. Un pintor meticulós, detallista, capaç de descobrir-nos persones i espais neutrals sovint ignorats entre els objectes que estan fora del temps, fora de la nostra limitada visió.

© 2024 Lluís Estopiñan
lluis@estopinyan.com
www.estopinyan.com

disseny · avís legal · política cookies