Disclosed_Memory I Series

“Disclosed Memory” revolves around the evocative power of the pictures from the past, the emotional moments they contain, their physical fragility and establishes an analogy with our memory and identity.

Cyanotype on the back of drug, medication boxes. Products that help sustain life and memory.

Photographic images are obtained from negatives old rescued from oblivion and destruction, emerging from the darkness with its hidden history and moments spent behind.

They have been exposed to sun (the same sun that created the latent image on the negative revive the picture in my work), developed with a mixture of tap and sea water, both from Cadaqués Beach “Es Colom“.

_________

"Disclosed Memory"  és un projecte que gira al voltant del poder evocador de les fotografies de temps passats, dels moments emotius que contenen, però també de la seva fragilitat física, i estableix un paralelisme amb la nostra memoria i la nostra identitat.

Cianotípies sobre el revers de capses desmuntades i aplanades, majoritàriament de medicaments, però també d'aliments. Productes que ajuden a mantenir la vida i la memòria.

Les imatges fotogràfiques, reproduïdes per contacte, s'han obtingut a partir de negatius antics rescatats de l'oblit i la destrucció, ressorgint de la foscor amb la seva història oculta i els moments viscuts que hi ha al seu darrere.

Han estat exposades amb sol de Cadaqués dels mesos d'Agost i Setembre de 2015, i revelades amb barreja d'aigua corrent de Cadaqués i de mar de la platja de “ Es Colom “.

 ________

© 2024 Lluís Estopiñan
lluis@estopinyan.com
www.estopinyan.com

disseny · avís legal · política cookies